Om Camilla Zuleger

Jeg er selvstændig tekstforfatter og kommunikationsrådgiver efter en række år på bureau og i en inhouse marketingafdeling. Med lige dele entusiasme og ambition har jeg de seneste år hjulpet store som små virksomheder med at nå ud til deres målgruppe og styrke deres forretning. Det har jeg gjort gennem troværdig og autentisk historiefortælling og engagerende tekst, versioneret til og distribueret ud på de relevante kanaler. 

Siden 2017 har jeg drevet det lille, tysksprogede forlag Nord Verlag, der indtil nu har udgivet en håndfuld nordiske forfattere i oversættelse. Ved siden af det litterære arbejde giver det mig mulighed for at styrke min forretningsforståelse og afprøve nye formater og metoder til at bygge et brand. 

I mit arbejde dyrker jeg den personlige relation og tillid er en vigtig ingrediens. Med et kreativt blik og bred erfaring hjælper jeg mindre og større virksomheder nå igennem til deres målgruppe. Jeg tilbyder desuden rådgivning til at opbygge en tilstedeværelse i Tyskland – et marked, som jeg har opbygget et nært og stærkt forhold til både privat og professionelt. 

For uddybende CV, se gerne min LinkedIn-profil

Dette website bruger cookies til statistik. Er du ok med det?